Dansk Ungdomsferie

Dansk Ungdomsferie er et dansk rejsebureau, som sender unge på ferie til Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien samt Lloret de Mar og Magaluf i Spanien. Rejsebureauet er med 29 års erfaring, et af de ældste i Danmark, som kun satser på de unge.

Dansk Ungdomsferie sætter sikkerheden højt. På alle destinationer har de en 24-timers mobil hotline, hvor man altid kan træffe en guide. Rejsebureauet har en guide ansat for ca. hver 20. gæst. Alle guider er uddannede og har flere års erfaring. De skal mindst være 21 år.

Man skal være 18 år, for at rejse med Dansk Ungdomsferie. Grunden til denne ændring er at der tidligere har været episoder med de yngre teenagere, som Dansk Ungdomsferie ikke kunne stå inde for. Størstedelen af de rejsende er mellem 18 og 25 år.

Når man rejser med Dansk Ungdomsferie, får man automatisk adgang til deres VIP+ rabatsystem, som er en af markedets bedste rabatsystemer. Her får man masser af kontante fordele på feriestedet samt gratis adgang til deres stamdiskoteker.

På selve destinationen arrangerer Dansk Ungdomsferie masser af underholdning i form af pool fester, karneval samt de populære pubcrawl, hvor man tager fra bar til bar og bliver mere og mere festlig. Undervejs på turen rundt mellem de forskellige barer, har guiderne indlagt forskellige happenings.

Dansk Ungdomsferie
Skæring Strandvej 3
8250 Egå

Tlf.: 70 26 72 77
Fax: 86 22 82 23