Ung Rejs

Ungrejs er et af Danmarks mest kendte rejseselskaber for unge, da de har været meget i pressens søgelys de seneste år. Firmaet blev etableret tilbage i 1992 under navnet Jyske Ungdomsrejser. Siden er navnet ændret til Ung Rejs.

Gennem årene har Ung Rejs tilbudt rejser til Calella, Rhodos, Costa Brava, Kos, Ibiza samt Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien. I dag har Ung Rejs dog kun rejser til Lloret de Mar i Spanien og Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien. Mange vælger Bulgarien, da mad og drikke er væsentlig billigere her, end i Spanien.

Efter de mange druk skandaler som har fulgt Ung Rejs i en årrække, har de nu udformet en alkoholpolitik som man kan læse mere om på ungrejs.dk. Dette har hjulpet meget på rejsebureauets omdømme blandt forældrene til de unge rejsende. Der er f.eks. mindst 6 timers daglig træffetid med guiderne på alle rejsemål, samt 24 timers nødtelefon til vagthavende i Danmark og på de enkelte rejsemål.

For de unge er Ung Rejs en sikker succes, for en sjov ferie. Det er ikke kulturen på rejsemålet som er det vigtigste, men derimod festerne som Ung Rejs arrangerer med stor succes. Mange unge rejser af sted som den stille generte type og kommer tilbage fuld af selvtillid og ofte med en ny kæreste under armen.

Ung Rejs
Østre Industrivej 2
6731 Tjæreborg

Tlf.: 70 10 13 10
Fax: 70 10 13 40