Uptours

Uptours er et dansk rejsebureau som arrangerer ungdomsrejser til Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien samt til Alanya i Tyrkiet. Firmaet blev dannet i 2002 og har hovedkontor i København.

Uptours holdte en pause i 2009 efter 5 års stor succes, men er nu klar til at sende unge danskere på ferie igen. Som med andre ungdomrejsebureauer satser Uptours på druk, fest og farver. Deres guides er alle unge “festtyper” som kan sætte gang i enhver fest ifølge Uptours.

Man bestemmer selv hvad man vil have fokus på: Action, fest, kultur, natur eller alle ting på en gang. Hvis man ønsker action, arrangerer Uptours Jeep safari på deres tyrkiske rejsemål. Safari-lederen er gammel rally-kører så her er fuld fart på. Man tager en tur op i Taurus bjergene, der ligger udenfor byen og får en oplevelse for livet.

Som sagt er fest og druk det store trækplaster hos Uptours. Der bliver dagligt arrangeret Pool fester og meget andet. Man kan enten købe adgang til alle disse fester på rejsemålet eller betale dem hjemmefra inkluderet i rejsens pris. Hvis man køber et Uptours Express kort, får man desuden rabatter i mange butikker og diskoteker på rejsemålet.

I Bulgarien er der kun 25 km. fra lufthavnen til hotellet, hvorimod i Tyrkiet er der 2 timers køretur, før man er ved Alanya.

Uptours
Flæsketorvet 68, 211
1700 København V

Tlf.: 70 22 66 06
Fax: 33 11 66 06