Viby Travel

Viby Travel er et ret specielt rejsebureau for unge danskere, som er til fest og farver. Man skal være 18 år, for at komme ind på deres hjemmeside, så det er ikke for sarte sjæle.

Viby Travel arrangerer ungdomsrejser til Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien. Grunden til at de satser på Bulgarien, er det varme klima og de billige priser.

Uanset om man er en strandløve eller natteravn, kan man forvente fuld fart på ferien fra start til slut. Viby Travel afholder nemlig de vildeste fester og arrangementer som f.eks. pubcrawl og pool fester. I løbet af pubcrawlen vil man kunne opleve sjove konkurrencer samt drikke masser af farvestrålende drinks.

Viby Travel har noget de kalder Free Bar Society. Man tilmelder sig Free Bar Society hjemmefra og får udleveret et armbånd ved ankomsten til Bulgarien. Dette armbånd giver fri bar hele ugen fra kl. 23.00-04.00, på fire af byens mest hotte klubber og barer. Hvis man tilmelder sig på Facebook før rejsen, kan man være heldig at vinde sådan et armbånd, da Viby Travel trækker lod om 2 stk. Free Bar Society medlemskaber, blandt alle medlemmer af deres Facebook gruppe.

Kort sagt er Viby Travel et rejsebureau for de unge, som elsker at feste. Og da prisniveauet i Bulgarien er lavt, bliver man ikke ruineret, selvom man fester igennem hver nat.

Viby Travel
Østre Industrivej 2
6731 Tjæreborg

Tlf.: 87 33 87 00
Fax: 75 17 61 60